'Muziek verbindt' met Waards muziekgezelschap Deborah & Friends

Uit
Deborah en haar muzikale vrienden.
Deborah en haar muzikale vrienden. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Het Heerhugowaardse muzikale gezelschap Deborah & Friends verzorgt zondagmiddag 8 maart vanaf 14.30 uur een bijzonder concert met als thema 'Muziek verbindt'. Het optreden wordt gehouden in het kerkje aan de Grote Sloot 233 in Sint Maartensbrug.

Deborah van Langen komt uit een muzikaal gezin in Heerhugowaard-Noord en zingt haar hele leven al, solo en met verschillende bands. Ze heeft een aantal jaar geleden in eigen beheer een cd uitgebracht. Een aantal liedjes daarvan zijn op YouTube te vinden.

Een verzoek om op te treden tijdens een receptie zorgde er voor dat Deborah muzikanten bij elkaar bracht en zo ontstond twee jaar geleden Deborah & Friends met Hans Hennes op piano, Cor Notting op slagwerk en Henk Slegtkamp op basgitaar. Fred Muller vult de band aan met prachtige gitaarbegeleiding en melodieuze solo's. De band speelt gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy songs zoals 'Autumn Leaves' en 'Makin' Woopie' en maakt ook uitstapjes naar popmuziek met liedjes van onder anderen Eva Cassidy en Ramses Shaffy. Plezier in het muziek maken staat voorop en het publiek zal dat merken. Deborah & Friends spelen voor het eerst in het mooie kerkje en ze kijken er naar uit. Belangstellenden zijn van harte welkom en gaan vast en zeker opgewekt naar huis.

Toegang € 7,50. Kerk open vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link en aan de zaal.