Cool boekt FADOpelos2 en cabarettrio Niet Schieten! bij

Uit
Cabaretformatie 'Niet Schieten'.
Cabaretformatie 'Niet Schieten'. (Foto: Jaap Reedijk)

HEERHUGOWAARD - Wegens succes heeft Cool kunst en cultuur tien dagen na de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen, twee voorstellingen bijgeboekt. Cabarettrio Niet Schieten! brengt donderdag 3 december een avond vol lust en leed uit al hun veertien shows en zaterdag 14 november speelt FADOpelos2 een extra voorstelling van hun uitverkochte Sei De Um Rio. 

Speciaal voor hun 25-jarig jubileum brengt cabarettrio Niet Schieten! een avond vol lust en leed uit al hun veertien shows. De bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Donderdag 3 december komen ze naar Cool om de mensen haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. Een feest van herkenning of hilarische openbaring? Ervaar het zelf!

FADOpelos2

FADOpelos2, winnaar van de televisiehit ‘We Want More’, bestaat uit de uit Schagen afkomstige zangeres Iris Feijen en de in Portugal geboren gitarist Tiago Lageira. Wegens succes, hun theatershow in Cool was al snel uitverkocht, is ‘Sei De Um Rio’ bijgeboekt. Laat je zaterdag 14 november meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij de prachtige, intieme Portugese fado van Iris en Tiago.

Reserveren

De theaterzaal van Cool is omgebouwd tot een intieme én veilige zaal. De stoelen in de zaal zijn geplaatst in setjes van twee. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl .

FADOpelos2.