Geniet gratis van deze alternatieve rockband in Café Cool

Uit
Verwacht rauwe vocalen, aanstekelijke riffs en veel groove van deze energieke band!
Verwacht rauwe vocalen, aanstekelijke riffs en veel groove van deze energieke band! (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Maak zondag 3 oktober gratis kennis met de alternatieve rockband The Tarn House Renegades in Cool kunst en cultuur! Met blues en rock als basis maken de vier bandleden uitstapjes naar onder andere psychedelische rock, soul en funk. Het resultaat? Een onophoudelijk energiek en uniek optreden! Verwacht rauwe vocalen, aanstekelijke riffs en veel groove van deze energieke band!

Gemeenschappelijke passie

Gedreven door een gemeenschappelijke liefde voor blues, rock en live optredens zijn The Tarn House Renegades in 2016 bij elkaar gekomen. Met een liefde voor covers van legendes zoals Jimi Hendrix treden ze op door het hele land. Na de succesvolle optredens dook de band in 2018 de studio in waar ‘The Tarn House Renegades – Vol. 1’ ontstond. Sindsdien ligt de focus van de band op het maken van eigen werk, maar er is altijd ruimte voor de nummers van hun helden. De band werkt op dit moment aan hun volgende EP, Vol. 2, die in 2022 zal verschijnen.

Reserveren

Geniet zondag 3 oktober vanaf 14.30 uur gratis van deze energieke band in Café Cool. Reserveer je gratis ticket via www.coolkunstencultuur.nl of de servicebalie 072-5760955.