Concert Erwin Nyhoff in ‘t Kerkhuys

Uit
Erwin Nyhoff bezingt overleden muzikale helden.
Erwin Nyhoff bezingt overleden muzikale helden. (Foto: Aangeleverd)

REGIO -Topmuzikant Erwin Nyhoff treedt zondag 17 oktober tweemaal op in ‘t Kerkhuys in Spanbroek. Hij bezingt in zijn programma ‘Legends of Heaven’ overleden grootheden uit de popmuziek. Het eerste concert is om 14.30 uur, het tweede om 16.30 uur.

‘Over de doden niets dan goeds!’ zegt Erwin Nyhoff, die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met louter zijn gitaar en zijn fantastische stem zal hij op zijn eigen pure onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken. 

Hemelse stem

Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder anderen Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese legends zal Erwin ook onze vaderlandse helden, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten. Dus komt dat zien! Legends from Heaven gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland-finalist Erwin Nyhoff.

Deze voorstelling was uitverkocht, maar met het oog op de versoepelingen zijn er weer tickets beschikbaar. Deze zijn te bestellen via www.kerkhuys.nl/erwin-nyhoff. Coronatoegangsbewijs is verplicht en vergeet ook niet een geldig ID mee te nemen.