Bewaar het geheim van The Mousetrap

Uit
De sterrencast van 'The Mousetrap'.
De sterrencast van 'The Mousetrap'. (Foto: Willem van Walderveen)

HEERHUGOWAARD - ‘The Mousetrap’ ging in 1952 in Londen in première en is daarmee de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld! Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Kom zaterdag 13 november naar Cool kunst en cultuur!

Meesterlijk moordmysterie

Na twintig jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, ook de moordenaar niet... In dit meesterlijke moordmysterie word je bedrogen en geplaagd door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

Sterrencast

‘The Mousetrap’ wordt gespeeld door een sterrencast, bestaande uit onder anderen Willeke van Ammelrooy (’t Schaep met de 5 Pooten, Verliefd op Ibiza en The Lake House), Wilbert Gieske (GTST en Nieuwe Tijden) en Roos van Erkel (Het meisje met het rode haar en Moeder, ik wil bij de Revue).

Meer informatie en reserveren

‘The Mousetrap’ zie je zaterdag 13 november om 20.15 uur bij Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie over de voorstelling, de arrangementen van Cool en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.