Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in Theaterkerk

Uit
Nina de la Parra
Nina de la Parra (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Nina de la Parra en Sanne Landvreugd komen zaterdag 11 december naar de Theaterkerk in Wadway met hun voorstelling ‘Gods Wegen’. Aanvang 20.30 uur, alle info op www.theaterkerkwadway.nl.

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina en Sanne bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland. Nina met een autobiografische bevraging over onder meer haar christelijke klasje, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Sanne in een virtuoze stijloefening van Caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.

Kortom: ‘spoken word’ en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder. Entertainment van de hoogste duikplank! Zie ook www.ninadelaparra.com.