Help het theater, bestel alvast voor later!

Uit
Zwartkomisch toneel: Festen.
Zwartkomisch toneel: Festen. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Heb jij ook zo’n zin in een bezoek aan het theater? Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken en bestel alvast tickets voor later in het seizoen bij Cool kunst en cultuur! Om je te helpen kiezen geven we wekelijks drie tips uit de tweede helft van het theaterseizoen. Mocht een voorstelling onverhoopt toch niet doorgaan? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart reserveren!

Cabarettip: Rundfunk

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Nu komen de heren op donderdag 3 februari terug naar Heerhugowaard met een nieuwe voorstelling. Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Toneeltip: Festen

Festen is zonder twijfel de toneelklapper van het jaar. De filmklassieker van Thomas Vinterberg is voorzien van een nieuwe zwartkomische bewerking door Peter Heerschop. In deze aangrijpende voorstelling, op woensdag 23 februari te zien in Cool, gaan humor en drama soepel samen. Juist door die bijzondere mix van cabaret en toneel slingeren de emoties meedogenloos de zaal in. Met Peter Heerschop, Viggo Waas, Bas Hoeflaak, Genio de Groot, André Dongelmans, Stephanie Louwrier, en, voor het eerst samen op de planken, neef Thijs en oom Han Römer.

Muziektip: Giovanca honours Diana Ross

Als jong meisje raakte Giovanca al in de ban van Diana Ross. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. In Giovanca honours Diana Ross eert ze haar grote idool. Met liedjes en verhalen neemt ze je mee door de hoogtepunten van Diana’s succesvolle carrière; van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, tot de grand diva die in 2019 haar 75ste verjaardag in volle glorie vierde. Beleef op vrijdag 18 maart een avond met de bekendste hits, groots en intiem!

Reserveren

Je reserveert de theaterkaarten eenvoudig via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie van Cool (072-5760955). Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal te bezoeken, dan hanteert Cool een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren, zonder risico!