Lollapalooza met New Orleans jazz bij Jazzclub Cool

  uitgaan
Lollapalooza komt naar Jazzclub Cool.
Lollapalooza komt naar Jazzclub Cool. ((Foto: Cor Dekker))

HEERHUGOWAARD - Het programma van Jazzclub Cool en Jazzclub Heerhugowaard bestaat naast het jaarlijkse Cool Jazzfestival dit seizoen uit maar liefst tien maandelijkse jazzmiddagen. Zondag 24 november zorgt Lollapalooza uit Enkhuizen van 14.30 tot 17.00 uur voor de muzikale invulling.

Lollapalooza is een opvallende formatie die met passie traditionele New-Orleans jazz speelt. Samen met een flinke dosis humor zorgt de band voor een opmerkelijk eigen sound, want wat er in zit wil eruit. Of het nu een swingend traditionele jazznummer is, een meeslepende gospel of vette blues, je herkent direct de sound van dit unieke collectief. What you see is what you get. Dus geen fancy arrangementen maar authentieke jazzmuziek die altijd vers van de pers wordt gespeeld en het publiek weet vast te houden in een tijdloos moment.

De toegangsprijs is (voor wie geen passe-partout heeft)  € 6,- per persoon. Het hele programma voor dit seizoen is te vinden op de websites van Cool Kunst en Cultuur (www.coolkunstencultuur.nl) en de Jazzclub Heerhugowaard (www.jazzclubhhw.nl). Het adres van Café Cool is Coolplein 1 in Heerhugowaard.

Meer berichten