Foto: Freek van der Zande.

Inschrijving Kunstparade nog open

HEILOO - De Kunstparade vindt 28, 29 en 30 juni opnieuw plaats op een groot aantal locaties in Heiloo. Sinds de inschrijving geopend is, hebben zich al tientallen kunstenaars ingeschreven. Het Gemeentehuis, de Cultuurkoepel en de Bibliotheek zijn al helemaal vol, en op het Kunstplein in het PCC is nog maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Maar er zijn nog meer mooie locaties in het kunstlievende Heiloo. Zo hoopt de organisatie dat weer veel kunstenaars hun atelier of tuin willen openstellen. Men is nog op zoek naar een kunstenaar die het aandurft om buiten bij De Beun te exposeren, en de nieuwe Keukenstudio Heiloo op het plein bij het gemeentehuis doet voor het eerst mee met de Kunstparade.

Korte concerten

Op deze locatie, maar ook in het Gemeentehuis, de Ter Coulsterkerk en in De Trog, is ook nog ruimte voor een aantal korte concerten tijdens de Kunstparade. Beeldend kunstenaars en muzikanten van allerlei pluimage worden opgeroepen om zich aan te melden via de website: https://www.kunstparadeheiloo.nl/kunstparades/2019

De organisatie stelt alles in het werk om het overweldigende succes van de Kunstparade 2018 dit jaar op z'n minst te evenaren. Dus kunstenaars en muzikanten: het kan nog!

Meer berichten