(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) ((Foto: ))

'50 Ballen in de lucht houden!'

HEILOO - Marion van der Valk-van Bakel houdt zondag 17 maart haar preek om 16.00 uur in de Witte Kerk in Heiloo onder de titel: '50 ballen in de lucht houden'

Marion is in onze regio vooral bekend als de 'vrouw van' Ben, de manager van Motel Akersloot. Vanaf het allereerste begin, in de jaren 80, hebben zij samen hard gewerkt aan het concept 'Van der Valk'. En met succes! Inmiddels hebben Ben en Marion de leiding van het bedrijf overgedragen aan een van hun kinderen. Marion legt zich nu vooral toe op 'inrichting en aankleding' van de Van der Valk-restaurants.

Zij vertelt in haar preek over haar levenspad. Hoe zij als receptioniste in hotel Akersloot begon. Hoe ze doorgroeide naar manager en de vrouw van Ben werd. Hoe zij jarenlang boven het hotel woonde en zeven prachtige kinderen ter wereld bracht. En… hoe God zes jaar geleden weer in haar leven kwam.

Bij haar preek wordt zij begeleid door chansonnier Edouard, die met zijn akoestische gitaar enkele prachtige Franse chansons zal vertolken. Na afloop is er gelegenheid om - onder het genot van een drankje - na te praten met de (s)preekster en met elkaar. De toegang is vrij en bij de uitgang kunt u een vrijwillige bijdrage geven voor Rond de Waterput.

Meer berichten