Sanne Mallant.
Sanne Mallant. ((Foto: aangeleverd))

Top 2000 Eensgezindheid & Friends In Concert

HEILOO - Eensgezindheid organiseet zaterdag 6 april in Cultureel Centrum De Strandwal te Heiloo een concert dat helemaal in het teken van de Top 2000 zal staan. De Top 2000 is een van de grootste radio-, televisie- en muziekevenementen van Nederland.

Tijdens het avondvullend programma kunnen liefhebbers genieten van bekende nummers van onder anderen Tom Jones, Led Zeppelin, Adele, Simon & Garfunkel, Robbie Williams en vele anderen. Naast het optreden van Eensgezindheid onder leiding van Frank Bollebakker treden ook enkele regionale artiesten op zoals Sanne Mallant, bekend van onder andere The Voice of Holland. Met een repertoire dat zowel pop, musical, kleinkunst en klassiek omvat, is Sanne een veelzijdige zangeres te noemen. Met haar warme en mooie stem is ze altijd in staat om mensen te raken.

Bocelli

Tijdens dit concert zingt zij het mooie Italiaanse lied Con te partirò, geschreven door door Francesco Sartori (muziek) en Lucio Quarantotto (tekst). Dit nummer zong zij tijdens The Voice of Holland in een versie van Bocelli onder de naam Time to Say Goodbye. Ook de speciaal voor dit concert samengestelde coverband van Muziek- en Dansschool Heiloo levert een bijzondere akoestische bijdrage met enkele hits uit de Top 2000.

Tickets

Tickets kosten slechts € 7,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen vrij toegang. De tickets zijn 6 april vanaf 19.00 uur tegen contante betaling af te halen aan de ingang van de concertzaal van Cultureel Centrum De Strandwal aan de De Olvendijk 2 te Heiloo. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot circa 22.15 uur. Daarna is er nog een gezellige nazit mogelijk tot circa 23.00 uur. Wie zeker wil zijn van een toegangsbewijs wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl.

Meer berichten