Theaterbende.
Theaterbende. ((Foto: aangeleverd))

May Day voor Theaterbende

HEILOO -De alweer zevende productie van de jongerengroep van Theaterbende is de eerste keer dat de spelers vanuit improvisatie tot een script zijn gekomen, teksten, dans, muziek allemaal zelf bedacht. Het licht absurdistische May Day… May Day is een vette knipoog naar de wereld van de luchtvaart.

De voorstelling handelt over het opleidingsinstituut van de Nederlandse Angel Airline Company. Vijtien stewards en stewardessen worden klaargestoomd op de verantwoordelijkheden die het vak met zich meebrengt. Ook de ultieme noodsituaties moeten natuurlijk tot het eind worden volbracht, en beyond...? Onder de bezielende maar vreemde leiding van onze cursistenleidster Priscilla lijkt het allemaal zo normaal, maar als snel zal de bezoeker merken dat er toch wel vreemde dingen aan de hand zijn. Hoe zal dit aflopen? Dit muziek- en dansspektakel met daar doorheen het hilarische spel van het individu maken deze voorstelling wederom een voorstelling met een gouden randje. De kwaliteit van de jonge spelers, samenvoegend met een minimalistisch decor maken deze voorstelling ook een prachtige locatievoorstelling. Kom en vlieg met mee met de Theaterbende. Bestel een boardingpass en welkom aan boord! De productie is geschikt voor acht jaar en ouder.

De data waarop de voorstelling wordt gespeeld zijn 13 april om 15.15 uur en 20.15 uur Locatie: Theater De Beun in Heiloo en 22 juni om 20.00 uur in Het wapen van Assendelft in Assendelft. De auditieronde voor 'Anne Frank Een Voorstelling!' vindt plaats op 10 mei in de Muziek & Dansschool Heiloo, Het Veldt 1, Heiloo van 10.00 tot 13.30 uur.

Meer informatie: www.theaterbende-heiloo.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop (www.theaterbende-webshop.nl), Bruna in winkelcentrum 't Loo in Heiloo.

Meer berichten