Maan start clubtour in Alkmaar
Maan start clubtour in Alkmaar ((Foto: (Ben Houdijk)))

Maan opent clubtour in Podium Victorie

ALKMAAR – De uit Bergen afkomstige Maan de Steenwinkel opent 21 februari 2020 haar clubtour in Podium Victorie. Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles en EP's uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie, festivals als poppodia.

Dat Maan alles kan, heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij op Bevrijdingsdag als Ambassadeur van de Vrijheid 2019 samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt in heel Nederland te zien op diverse Bevrijdingsfestivals. Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres de hit 'Blijf Bij Mij' met onder anderen Ronnie Flex, bereikte de EP 'Waar Ga Je Heen' de gouden status, ontving ze de 100% NL Doorbraak Van Het Jaar Award én de 100% NL Zangeres Van Het Jaar Award, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze ook nog eens deel aan 'Dance, Dance, Dance'.

Kers op de taart

Als kers op de taart stond de recente hit 'Hij Is Van Mij' met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde de platina status.

Zangeres Maan reist in februari en maart 2020 met een clubtour door het hele land. De opening van haar tour vindt plaats in Alkmaar op 21 februari 2020!

Kaartverkoop vanaf heden

De kaartverkoop is gestart en verloopt via www.podiumvictorie.nl. Tickets kosten €20,20 en zijn te bestellen via de website of aan de kassa (à €21,50) tijdens openingstijden.

Meer berichten