Simone Awhina.
Simone Awhina. ((Foto: aangeleverd))

Benefietconcert Dirk Bak en Simone Awhina

HEILOO - Vader en dochter in concert. Ruim acht jaar geleden stonden zij voor het laatst samen op het podium en nu vervullen zij hun droom om nog een keer samen een concert te geven.

Zij brengen een heerlijke mix van de vijf cd's van Simone dus mooie songs, luchtige jazz en ontroerende klassieke melodieën. Beiden worden hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot. Zowel vader als dochter bezit de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden. Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, inspirator en auteur van het succesvolle boek 'Ik ga op reis en laat achter'.

Make-A-Wish Foundation

Dirk Bak was jaren de beste amateur trompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Make-A-Wish Foundation, een organisatie die helpt om de hartenwensen van zieke kinderen uit te laten komen.

Zaterdag 28 september, Chiron, Hoefsmid 3 in Heiloo. Aanvang 20.00 uur. Entree: € 20,00 inclusief koffie/thee/lekkers vooraf en in de pauze. Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus reserveren gewenst. www.simoneawhina.com/agenda of info@simoneawhina.com 06-27145269.

Meer berichten