Zal de droom van Berend Botje om naar Amerika te varen uitkomen?
Zal de droom van Berend Botje om naar Amerika te varen uitkomen? ((Foto: Peter Bijkerk / Edo Postma))

Falkland Toneel Berend Botje van Bokkum

HEILOO - Berend Botje ging uit varen met zijn scheepje naar... Amerika! De weg was recht, de weg was krom en toen kwam Berend vast te zitten op de Bokkummerplaat in de Waddenzee.

Daar zit hij nu al een tijdje. Zijn rust wordt verstoord door de komst van de druktemakers Roma en Justus onder de strakke leiding van hun gouvernante mevrouw Hanekam. Berend is een mopperpot en snapt niet veel van de grappen van de tweeling, maar gelukkig kan hij wel goed opschieten met Hanekam. Nog voller wordt Bokkum als de natuurgids Lammetje en de gierige mevrouw Reuzelaar over het wad het eiland komen bezoeken. Kan Berend met deze nieuwe bemanning het anker van zijn bijzondere schuit lichten? Zal zijn droom om naar Amerika te varen toch nog uitkomen? En hoe loopt het af met de gemene plannen van mevrouw Reuzelaar? Kom dat zelf maar bekijken!

Op vertoon van de toegangskaart krijgen bezoekers in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis. De voorstellingen zijn zaterdag 12 oktober (15.00 uur) en zondag 13 oktober (13.30 en 16.00 uur) in Theater De Beun in Heiloo. Voor informatie en reserveringen, zie www.falklandtoneel.nl of bel Irene Schols via 072 - 533 2163.

Meer berichten