(Foto: aangeleverd)

Ashton Brothers naar Heiloo

HEILOO - Spektakelgroep The Ashton Brothers treedt - in samenwerking met het onversneden 'circusorkest' Caecilia - zaterdag 11 januari om 20.15 uur en zondag 12 januari om 14.30 uur en 20.00 uur op in de Cultuurkoepel Heiloo.

The Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker blijft groeien. Grijp nu de kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer.

Geboren Heilooënaar

Speciaal voor deze gelegenheid nemen ze nog enkele gasten uit hun Circus Astonia mee, waaronder de geboren Heilooënaar en geweldenaar Timo Bakker. De Cultuurkoepel wordt omgebouwd tot een heus circustheater waar koninklijk theater Carré nog een puntje aan kan zuigen. Door de unieke samenwerking met the Ashton Brothers heeft Caecilia zich voor deze gelegenheid omgeschoold tot een onversneden circusorkest. The Ashton Brothers brengen louter hun beste nummers in de piste en schromen niet om de orkestleden van Caecilia letterlijk tot grote hoogte te doen stijgen. Hooggeëerd publiek komt dit zien en horen in de Cultuurkoepel Heiloo. Kaarten via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij het VVV kantoor op Landgoed Willibrordus Heiloo.

Meer berichten