The StarSingers.
The StarSingers. ((Foto: aangeleverd))

The Best of StarSingers in Heiloo

HEILOO - De StarSingers treden zaterdagavond 21 december om 20.00 uur in het sfeervolle witte kerkje van Heiloo.

De StarSingers bestaat uit een groep van zes vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland. De sopraan- en altpartijen worden gezongen door Ellen van Dam, Anja Boske en Sylvia de Bruijn. De tenor- en baspartijen door Paul Boske, Ton van Dam en Lex de Bruijn. Het ensemble wordt geholpen door de geluids-en lichtmannen Nico Zwaneveld en Daniël Vollers.

Jubileum

Dit jaar vieren De StarSingers hun 10-jarig jubileum met een The Best of StarSingers programma. Zij brengen een breed repertoire van kerstmuziek; a capella, close harmony, bekende en minder bekende kerstliedjes. Ze begeleiden zichzelf op verscheidene instrumenten, zoals (bas)gitaar, piano, cajon, et cetera.

Goede doel

Omdat de kersttijd enorm uitnodigt om te geven, willen De StarSingers een deel van de opbrengst van het concert doneren aan de stichting Sounds of Change; een organisatie die door de groep een warm hart wordt toegedragen.

Meer informatie

Voor meer informatie en kaarten: zie de website www.starsingers.nl en de Facebookpagina: https://www.facebook.com/kerstkoor/

Meer berichten