Sweelinck Barokorkest.
Sweelinck Barokorkest. ((Foto: aangeleverd))

Sweelinck Barokorkest in Koepel Heiloo

HEILOO - De programmeurs van de Cultuurkoepel krijgen regelmatig juweeltjes langs die een breed publiek verdienen en prachtig passen in de Koepelprogrammering.

Onder het motto 'Koepel Keuze' brengt de Koepel daarom een serie optredens, waarbij het publiek na het optreden mag betalen wat men het waard vond. Dit keer het Sweelinck Barokorkest, het orkest van de afdeling oude muziek van het Conservatorium van Amsterdam, waar de Cultuurkoepel een innige samenwerking mee heeft.

Oorstrelend

Dit keer brengt het orkest 'Capriccio Stravagante'. Strijkers in de 17e eeuw: van oorstrelend intiem tot geselend virtuoos, van serieus consortrepertoire tot programmamuziek die afwisselend serieus en grappig is. Er wordt gehuild, gelachen, geschermd, geblaft en gemiauwd. Violiste Antoinette Lohmann, specialist in dit repertoire, heeft een programma samengesteld waarin de studenten van het Conservatorium van Amsterdam kunnen laten horen wat ze in huis hebben.

Meer informatie

Zondag 2 februari aanstaande om 14.30 uur, zaal open 14.00 uur in de Koepel Heiloo. Verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan kaarten à € 2,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of koop ze bij het VVV kantoor op Landgoed Willibrordus te Heiloo.

Meer berichten