Petra Berger brengt levendige ode aan Barbra Streisand in Cultuurkoepel

Uit
Petra Berger en haar band brengen onder meer de hit 'Guilty' ten gehore.
Petra Berger en haar band brengen onder meer de hit 'Guilty' ten gehore. (Foto: Aangeleverd)

HEILOO - Zangeres Petra Berger brengt donderdag 10 en vrijdag 11 september op geheel eigen wijze een eerbetoon aan Barbra Streisand in de Cultuurkoepel in Heiloo. De sopraan Berger staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en kwaliteit. Ze weet daarmee al jaren een grote schare fans aan zich te binden. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een mooie hommage zijn aanwezig.

In haar eerbetoon ‘Tribute to Barbra Streisand’ vertelt Petra Berger aan de hand van indrukwekkende videobeelden het boeiende verhaal van de Amerikaanse levende legende. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, ambities, perfectionisme en angsten. De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend maar helaas nog zelden ‘live’ te horen. Petra Berger doet het. Met haar band brengt ze prachtige vertolkingen van klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’. Maar ook pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin Streisand straalde, ontbreken niet. Beleef een unieke middag Streisand met Petra Berger en band!

Eigen drinken mee

In de Cultuurkoepel zijn ze blij dat er weer optredens zijn en bezoekers mogen worden ontvangen. “Dit zal natuurlijk anders zijn dan de mensen van ons gewend zijn, maar we zullen er alles aan doen om onze gasten in alle veiligheid een prettige ervaring te bieden. Een veilige omgeving is natuurlijk ook belangrijk voor onze medewerkers. Zij doen hun uiterste best om al onze gasten te helpen binnen de benodigde maatregelen. Om hen te beschermen werken we met kuchschermen en worden contactpunten zoals deurklinken en knoppen regelmatig schoongemaakt.” Verder gelden bij de Cultuurkoepel de regels die op veel andere plekken ook gelden: tickets kunnen alleen online gereserveerd worden, bezoekers houden anderhalve meter afstand en krijgen een vaste plek toebedeeld. “Onze garderobe is gesloten, net als de bar. Maar neem gerust je eigen drankje mee. Zolang je de lege glazen, bekers en flessen maar weer mee terug naar huis neemt.” Kijk hier voor een volledig overzicht van alle coronamaatregelen die die Koepelkerk hanteert.

Tickets

De voorstelling ‘Tribute to Barbra Streisand’ van donderdag 10 september om 20.15 uur is reeds uitverkocht, maar voor die van vrijdag 11 september om 19.30 en 21.30 uur in de Cultuurkoepel Heiloo zijn nog tickets beschikbaar. Kaarten à € 19,50 zijn uitsluitend vooraf en online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl