Heilooër in beeld

Algemeen
Peter en Ada.
Peter en Ada. ((Foto: Yvonne ten Bruggencate))

Fotografe Yvonne ten Bruggencate maakt portretten van gewone Heilooërs met hun soms bijzondere verhaal. Deze portretten plaatst ze op haar Facebookpagina Heilooër in Beeld, en nu ook in het Nieuwsblad Heiloo.

Aan deze rubriek meedoen? Mail uw gegevens naar Yvonne op info@thebestofme.nl en wie weet komt ze binnenkort met haar camera bij u langs!

Ada en Peter

“Ada was direct enthousiast toen ze mijn oproep voorbij zag komen. Zij wilde heel graag met haar man Peter op de foto. Al meer dan 50 jaar woont ze in dit huis in een gezellige straat in Heiloo. De corona-tijd vinden ze maar niets. Ze missen de familie en de contacten met anderen. Hun tuintje ziet er tip-top uit, daar werken ze duidelijk graag in. Het is een opgewekt stel. Ze adviseren mij een aantal foto’s naar het Regionaal Archief te sturen, om op deze wijze de herinneringen aan deze tijd niet verloren te laten gaan. Dat ga ik zeker doen. Wat een fijne ontmoeting met deze lieve, positieve mensen. Ik heb ervan genoten, ook al was het op ruime afstand.”

Ada en Peter.