Heilooër in Beeld

Algemeen
 Judith Schoof - van Dijl
Judith Schoof - van Dijl (Foto: (Tekst en foto: Yvonne ten Bruggencate))

Vandaag in het zonnetje: Judith Schoof - van Dijl. Zij heeft zich gedurende de lockdown periode zich ingezet om ondernemers van Heiloo te steunen waar zij kon, door hun berichten te delen, locals te promoten en hulp aan te bieden bij marketing. Daarnaast is zij een super leuke vrolijke vrouw.

Wie ben jij?

Ik ben Judith, vrouw van Marco en moeder van Luuk (15) en Nienke (13). Ik ben freelance marketeer en werk in het mooie Willibrordus Business Centrum waar ik mijn kantoor heb. Hiervoor was ik eigenaar van Ninie, mijn eigen meisjes kinderkledinglijn, de meeste mensen kennen mij van Ninie. Ik tennis graag bij TV Het Vennewater met mijn vriendinnen en met ons mixed zondag team. Verder woon ik al vanaf mijn jeugd in Heiloo, heb een leuke groep vrienden en ben meestal erg vrolijk, positief en behulpzaam.

Wat heeft jou gemaakt tot wie jij nu bent?

Ik ben al sinds mijn 16e samen met mijn lief, Marco, wij gaan voor elkaar en zijn erg gelukkig met elkaar. Verder heb ik hele lieve familie en vrienden. Op mijn werk ben ik trots omdat ik na vele jaren in de tijdschriftenbranche de stap heb durven nemen om voor mezelf te gaan werken, dat is ontzettend fijn en ik geniet echt van het ondernemen.

Waar ben je trots op?

Op mijn gezin, tijdens de coronatijd waren onze kids echt heel zelfstandig met school bezig, we hebben ontzettend lieve kinderen. Ik ben ook heel trots op mijn man, die naast zijn werk ook veel met de kinderen doet voor de voetbal en de verzorgpony's. En trots op mezelf omdat ik me als ondernemer staande hou in deze tijd en er daarnaast kan zijn voor mijn gezin, vrienden en familie.

Wat zou je super graag nog eens over doen?

Onze huwelijksreis naar Kenia en Tanzania en de reis naar mijn broer en zijn familie die in Zuid-Afrika woont, zodat onze kinderen deze prachtige landen ook mogen zien en nog een keer een mooie reis mogen beleven.

Wat zijn jouw wensen voor de toekomst?

Ik heb niet echt wensen voor de toekomst, ik ben erg tevreden en gelukkig.

Welke boodschap zou je de mensen om je heen willen meegeven?

Blijf positief naar elkaar en help elkaar waar nodig. Dan wordt de wereld een stuk leuker als iedereen elkaar helpt.