Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar en NHNEXT maken inspirerende livestreams

Algemeen
Afbeelding

REGIO - De gevolgen van de coronacrisis zijn voor de gastvrijheidssector enorm. Tegelijkertijd zorgen de beperkingen voor nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar maakt hierover, in samenwerking met NHNEXT en Holland boven Amsterdam, een serie livestreams.

Uitzending vanaf een populaire toeristische locatie

In normale tijden organiseert Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar fysieke netwerkbijeenkomsten voor toeristisch ondernemers in de regio. Deze bijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De door het netwerk georganiseerde Regio Safari is hier een goed voorbeeld van. Helaas kunnen deze fysieke bijeenkomsten nu niet plaatsvinden. Daarom wordt er, in samenwerking met NHNEXT, een serie livestreams geproduceerd.

5 livestreams

In een vijftal livestreams op 4, 11, 18 en 25 november en op 2 december komen diverse relevante onderwerpen voor toeristische ondernemers aan bod. NHNEXT gaat in deze livestreams, met inachtneming van de huidige richtlijnen, in gesprek met ondernemers, bestuurders en experts over het thema ‘inspireren en innoveren in uitdagende tijden’. Van 4 november tot en met 2 december wordt er elke woensdag een uitzending gerealiseerd vanaf een populaire toeristische locatie in de regio. Het volledige programma is te vinden op www.netwerkregioalkmaar.nl.

Ondernemersverhalen

Hoewel Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar hoopt dat er volgend jaar weer samen op Regio Safari gegaan kan worden, wil het netwerk tot die tijd voorzien in een informatief en inspirerend platform voor de ondernemers in de sector. Zo worden er naast deze livestreams ook zeven inspirerende ondernemersverhalen over innoverende ondernemers gepubliceerd op de website www.netwerkregioalkmaar.nl.

De livestreams zijn te bekijken via https://nhnext.nl.