José Kruijer in top 10 Beste Nederlandse Vrouwenthriller

Algemeen
Schrijfster José Kruijer is met 'De weddenschap' opnieuw genomineerd in de categorie 'Beste Vrouwenthriller'.
Schrijfster José Kruijer is met 'De weddenschap' opnieuw genomineerd in de categorie 'Beste Vrouwenthriller'. (Foto: Aangeleverd)

HEILOO/ HEERHUGOWAARD - Schrijfster José Kruijer dingt met haar derde boek ‘De weddenschap’ serieus mee om de titel ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller’ van 2020. Momenteel staat het boek, dat zich grotendeels in Heiloo afspeelt, in de top 10, maar er kan nog tot en met zondag 24 januari gestemd kan worden.

José werkt als groepsleerkracht op basisschool ‘De Zonnewijzer’ in Heerhugowaard. Met haar debuut ‘Verzwegen’ won ze eerder in dezelfde verkiezing de tweede prijs. In de zomer van 2018 verscheen haar tweede boek, ‘Manzanilla’ en ook die roman sleepte een nominatie in de wacht. Eind oktober lanceerde José haar derde spannende boek, ‘De weddenschap’.  

Over ‘De weddenschap’

Als je de waarheid vertelt, wordt het onderdeel van je verleden. Als je liegt, wordt het onderdeel van je toekomst. Een weddenschap met zichzelf zet het leven van Dieke Wielinga compleet op zijn kop. Ze vlucht naar een andere provincie om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Als jaren later de levens van haar kinderen in gevaar komen door een cruciale fout uit haar verleden, gaat ze de confrontatie met haar belager aan. Wie heeft het op haar gemunt, en is ze nog op tijd?


Stem en win

De razend spannende verkiezing ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2020’ is met een week verlengd. Op www.vrouwenthrillers.nl kan nog tot en met zondag 24 januari gestemd worden. Wacht niet te lang en stem mee, want dan maak je meteen kans op een prachtig boekenpakket! Wie zijn stem heeft uitgebracht, ontvangt een mail waarin gevraagd wordt de stem te bevestigen. Vergeet dit niet, want anders is de stem niet geldig!

Binnenkort leest u in het Nieuwsblad Heiloo en op Rodi Online een recensie van ‘De weddenschap’. Volg José via haar Facebokpagina: www.facebook.com/auteurjosekruijer.