Gratis sportclinics voor de jeugd

Algemeen
Kom ook naar de gratis panna- en feestyle clinic op de voetbalvelden bij HSV.
Kom ook naar de gratis panna- en feestyle clinic op de voetbalvelden bij HSV. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - De overheid ziet dat jongeren door de coronacrisis hard worden geraakt en wil daarom graag iets doen voor de groep. De gehele maand februari organiseren de Buurtsportcoaches met de lokale sportaanbieders nieuwe gratis activiteiten voor deze doelgroep. In februari staan onder andere panna- en feestyle clinics en BMX kennismakingslessen op het programma.

Panna- en Freestyle clinics

Streetmoves organiseert onder leiding van Hendrik Ploegaert en Daniël Rood op maandag 1 en maandag 8 februari twee Panna- en Freestyle clinics voor jongeren t/m 17 jaar. De clinics starten om 14.30 uur op de voetbalvelden bij HSV. De clinic is voor geschikt voor iedereen, ongeacht het niveau.

BMX kennismakingslessen

Vereniging de Boscrossers organiseert op woensdag 3 en woensdag 10 februari twee BMX kennismakingslessen speciaal voor jongeren t/m de 3e klas. Wil je altijd al eens kennismaken met deze gave sport? Geef je dan snel op voor één van deze dagen. Ouders zijn helaas niet welkom bij de activiteiten.

Aanmelden

Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.sportenbewegeninheiloo.nl. Houd de website in de gaten voor de nieuwste activiteiten.