Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?

Algemeen
Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn.
Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. (Foto: pixabay)

REGIO - Het GGD Hollands Noorden organiseert 20 april de online bijeenkomst ‘Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?’

Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. Dat kan vragen of zorgen geven.

Tijdens deze online bijeenkomst gaat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) in op de invloed van de coronatijd op pubers/jongeren. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen? Maar ook: Welke gevolgen heeft deze tijd op de ontwikkeling van jongeren nu en later?

Datum, tijd, locatie, kosten, trainer en aanmelden

Dinsdag 20 april, van 20.00 tot 21.15 uur. Trainer: Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma De Opvoeders en columns.

Ouders kunnen zich gratis aanmelden via Online bijenkomst ‘Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?’ Er is een maximum aan het aantal deelnemers dus geef je snel op.

Vragen over opvoeden?

Als je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen hebt kun je bellen met GGD HN, tel 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.