Zomerkamp Heiloo

Algemeen
Een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool.
Een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool. (Foto: Pexels)

Zomerkamp Heiloo komt er weer aan

HEILOO - In de eerste week van de zomervakantie organiseren Jongerenwerk Heiloo en de buurtsportcoaches van Holland Sport weer Zomerkamp! Een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool.

Zomerkamp wordt begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers, die nu al druk bezig zijn met het opzetten van een leuk programma!

IJsbaan Heiloo

Zomerkamp vindt plaats op de ijsbaan in Heiloo. De jongste groepen blijven veel op de ijsbaan en in het bos eromheen. De oudste groep pakt vaker de fiets om leuke activiteiten in de omgeving te doen.
Deelname aan Zomerkamp Heiloo kost € 50,- per kind, voor de hele week. Het Zomerkamp is een samenwerking tussen de buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start maandag 7 juni om 19.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sportenbewegeninheiloo.nl/zomerkamp. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er op tijd bij, want zomerkamp was de afgelopen jaren snel uitverkocht.

Vragen

Vragen over Zomerkamp Heiloo? Neem dan contact op met buurtsportcoach Kim: k.groen@alkmaarsport.nl of 06-14418495.

P.S. Ze zijn ook nog op zoek naar een handige vader of moeder die ons gedurende de week wil helpen op het kamp. Denk aan pleisters plakken, spullen klaarzetten en boodschappen doen. Wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur Kim een berichtje!