Docenten Muziek- en Dansschool geven concert

Algemeen
De dolblije docenten van de Muziek- en Dansschool nodigen u graag uit voor het eerste concert.
De dolblije docenten van de Muziek- en Dansschool nodigen u graag uit voor het eerste concert. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - “Wat hebben we uitgekeken naar dit moment.”, zeggen de docenten van Muziek-en Dansschool Heiloo. Zaterdag 19 juni van 16.00 tot 17.00 uur geven de docenten een concert voor publiek.

“Met de zomervakantie in zicht willen we dit bijzondere jaar afsluiten met een muzikale knal! De docenten gaan daarom samen spelen en optreden voor jullie. Natuurlijk met de maatregelen in acht nemend.”

Exclusief te zien vanuit de Witte Kerk. Ensembles zijn spontaan gevormd met muzikaal creatieve resultaten. Het concert zit vol met jazz, pop, theater en klassiek. “In het prachtige Witte kerkje knalt straks het enthousiasme van het podium af. Dit wil je écht niet missen! Zo speelt Leonard Luka zijn nieuwste single ‘Crossfield’ en treedt Sofia Rensen, de winnares van onze Muziekcontest, op. Er is ook muziek in combinatie met verteltheater, door Annieke van Foreest-Sloet, onder andere regisseuse bij Theaterbende. Een paar van haar leerlingen zorgen voor een theatrale touch!”

Kan je ook niet wachten weer te genieten van een live concert in een prachtige ambiance? Bestel nu kaarten via ons contactformulier op de website of bel 072-5332460. Van dinsdag tot en met donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur is de telefoon weer bemand. Er zijn 50 plekken beschikbaar dus wees er snel bij, kosten: € 5,-, www.muziekendansschoolheiloo.nl/contactformulier.

Zijn de kaarten uitverkocht, niet getreurd. Het concert wordt ook online uitgezonden vanuit de Witte Kerk. Theater de Beun organiseert de livestream. Vanaf 16.00 uur is het concert te bekijken door deze link te gebruiken: www.twitch.tv/muziekendansschoolheiloo.

Houd de website van de Muziek-en Dansschool Heiloo in de gaten voor informatie omtrent het concert.