Vrouwen Netwerk Heiloo van start

Algemeen
Vera Stupenea.
Vera Stupenea. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Dinsdag 12 oktober vindt de eerste bijeenkomst plaats van Vrouwen Netwerk Heiloo; een professioneel netwerk, bedoeld voor vrouwelijke ambitieuze professionals die werken en/of wonen in de gemeente Heiloo.

‘Dat kan leiden tot verrassende kruisbestuivingen’

Een van de Initiatiefnemers en aanjagers is Vera Stupenea. “Dit netwerk biedt een platform om elkaar te ontmoeten en te inspireren; het is een bruisend platform waar inspirerende lezingen en workshops worden gegeven tijdens maandelijkse diners. Je hoeft niet elke maand aanwezig te zijn, eens in twee of drie maanden is ook prima. Net hoe het je uitkomt.”

Elke tweede dinsdag van de maand komen de leden samen voor een borrel en een diner. Vera: “Tijdens die avonden worden ervaringen uitgewisseld, kennis gedeeld en contacten gelegd. Bij het netwerk ontmoet je vrouwen die vragen durven te stellen. Denk aan de volgende vragen. Wie ben je? Wat drijft je? Wat is je ambitie? Waar haal je inspiratie vandaan? En moed? Wij als leden wonen en werken bij elkaar in de buurt en door het netwerk blijven we op de hoogte van wat er speelt in onze gemeenschap. We steunen elkaar waar nodig is. Bij het netwerk borrelt de reisbranche met de medische sector, praten notarissen met coaches en zit onze burgemeester aan tafel met de kunstenaar. Totaal verschillende werelden ontmoeten elkaar en dat kan leiden tot verrassende kruisbestuivingen.”

Het programma

18.30 uur inloop, 19.00 - 20.15 uur diner, 20.15 - 21.30 uur workshop ‘Perfecte zakelijke garderobe’ door kleur- en kledingconsulent Sandra Kaandorp. Hoe ziet jouw zakelijke garderobe eruit? Vind je het lastig om als ondernemer met jouw kleding de juiste snaar te raken bij de klant? Je wilt toegankelijkheid en professionaliteit uitstralen, maar wat draag je dan? Vind je shoppen een ramp, omdat kleding vaak niet past, niet lekker zit of te casual is? Of vind je het lastig om überhaupt zakelijke kleding te kopen en hangt je kast vol casual outfits? Sandra vertelt je alles over hoe jij jouw perfecte zakelijke garderobe, die past bij jouw functie én persoonlijkheid, zou kunnen samenstellen. 21.30 uur - einde en/of borrel en napraten. Locatie: Herberg Jan, Heiloo. Kosten diner (voorgerecht, hoofdgerecht + koffie of thee) € 25 euro voor eigen rekening.

Meer informatie: info@verastupenea.nl, tel. 06-12120444.