Omgaan met trauma webinar

Algemeen
Afbeelding
Foto: Archief RM

REGIO - Hoe herken je een trauma? Wat is het en welke behandeling is mogelijk? Wat kun je zelf doen? En wat kun je als naaste doen om iemand te ondersteunen? GGZ Noord-Holland-Noord organiseert dinsdag 26 oktober een webinar over omgaan met trauma.

Maaike Weber, GZ-psycholoog bij GGZ NHN vertelt meer over het onderwerp. Ervaringsdeskundige Dieuwke van Diepen gaat in op haar eigen ervaring met trauma en wat haar geholpen heeft. U krijgt informatie over wat u zelf kunt doen en welke behandelvormen mogelijk zijn. Ook naasten krijgen praktische tips hoe het beste om te gaan met iemand die met de gevolgen van trauma te maken heeft.

Data en aanmelden

Webinar omgaan met trauma is dinsdag 26 oktober van 19.30 tot en met 20.45 uur. Aanmelden via www.ggz-nhn.nl/webinar-trauma. ‘’Na aanmelding krijgt u via e-mail een link van ons toegestuurd om het webinar te volgen. Tijdens het webinar is er een livechat waarin u vragen kunt stellen.’’

Voor wie?

De webinars van GGZ NHN zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Afbeelding