Rotary Club Heiloo organiseert lezing

Algemeen
Inzetten voor goede doelen als het zomerkamp.
Inzetten voor goede doelen als het zomerkamp. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Rotary Club Heiloo is een actieve service club met 40 leden, die zich inzet voor goede doelen in Heiloo en ver daarbuiten, zoals  de PCC Maalwater Run&Walk, Zomerkamp Heiloo en het onderwijsproject in Zambia.

Naast het organiseren van sponsoractiviteiten worden onder meer lezingen georganiseerd om kennis te vergroten over veel verschillende maatschappelijk relevante onderwerpen. Woensdagavond 27 oktober organiseert de Rotary Heiloo een lezing, over (big) data en kunstmatige intelligente, die wordt verzorgd door Frans Feldberg.

Hoe blijven we relevant in een wereld waarin niet alleen big tech, maar ook startups datagedreven producten en diensten ontwikkelen die de bijl zetten aan de wortels van jouw businessmode of opgave? Waarom moeten data en kunstmatige intelligentie topmanagement-prioriteit zijn voor iedere organisatie, hoe moeten organisaties reageren op de uitdagingen die data en kunstmatige intelligentie met zich meebrengen en ‘what’s next’? In zijn lezing gaat Frans Feldberg niet alleen dieper in op de vraag hoe je op verantwoorde wijze relevant blijft, maar hij reikt ook handvatten aan om het succes van dataprojecten te vergroten aan de hand van aansprekende voorbeelden.

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is medeoprichter en directeur van ‘The Amsterdam Center for Business Analytics’, een multidisciplinair onderzoeksinstituut op het gebied van big data, business analytics en data science (VU instituut) en tevens medeoprichter van Data Science Alkmaar.

Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp of kennis wil maken met Rotary Club Heiloo is van harte welkom vanaf 19.30 uur bij de PCC Heiloo (De Dors 2). De lezing start om 20.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht via rotaryheiloolezing@gmail.com 

Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk.