Kunstparade Heiloo organisatie in volle gang

Algemeen
Kunstenaars exposeren op allerlei locaties in het dorp.
Kunstenaars exposeren op allerlei locaties in het dorp. (Foto: Kunstparade Heiloo)

HEILOO - In Heiloo vindt op 24, 25 en 26 juni wederom de Kunstparade Heiloo plaats. Kunst wordt getoond ik diverse locaties van de Witte Kerk tot in eigen ateliers. 

90 exposities in het dorp

Bij de Kunstparade Heiloo genieten bezoekers van diverse kunstvormen. Op veel locaties wordt kunst getoond. Bijvoorbeeld in De Cultuurkoepel, de Witte Kerk, het Gemeentehuis, de Bibiliotheek en het PCC. En ook in eigen ateliers in ons mooie dorp kunnen bezokers kunst bekijken. Een kunstenaar kan ook zelf een locatie zoeken in het dorp, bijvoorbeeld in winkels of de horeca, om te exposeren.

Tekst gaat door onder de afbeelding>>

Er hebben zich al ruim 90 kunstenaars opgegeven. Deels komen deze kunstenaars uit Heiloo, maar ook uit omliggende dorpen en steden
en ver daarbuiten.

Schilderijen, speksteen, glaskunst en multimedia

Er is op kunstgebied voor elk wat wils; schilderijen in olieverf, acrylverf, aquarel en potlood en inkt, maar ook bijvoorbeeld zeefdruk.
Er zijn objecten in brons, hout, metaal, gips, marmer, speksteen. Er is keramiek, glaskunst, collage, sieraden, naaldkunst, kleding en accessoires, multimedia en (digitale) fotografie. Kortom, teveel om op te noemen!

De Kunstparade wordt op verschillende locaties muzikaal omlijst door muzikanten uit diverse disciplines. 

Zelf exposeren

Ben je of ken je een kunstenaar die aan dit evenement mee wil doen? Of een muzikant die deel wil nemen? Inschrijven kan nog tot en met 28 februari! Kijk snel op www.kunstparadeheiloo.nl