Extra voorstelling Maarten van Roozendaal

  Nieuws
Extra voorstelling Maarten van Roozendaal in de Cultuurkoepel Heiloo. (Foto: aangeleverd).
Extra voorstelling Maarten van Roozendaal in de Cultuurkoepel Heiloo. (Foto: aangeleverd). ((Foto: rodi.nl))

HEILOO - Een toost op Maarten van Roozendaal! Zondag 27 januari om 20.15 uur is een extra voorstelling in de Cultuurkoepel Heiloo. Ruim vijf jaar na zijn dood is het tijd om leven en werk van Maarten van Roozendaal te bewonderen. Hij is er niet meer, maar zijn liedjes zullen natuurlijk eeuwig blijven bestaan. Bekend en minder bekend werk van deze veelzijdige liedkunstenaar passeren de revue, uitgevoerd door mensen die hem na stonden. Een eerbetoon is het. Een toost. Op Maarten!
Met Egon Kracht, Marcel de Groot, Jan-Paul Buijs, Paul de Munnik, Hans Sibbel, Wilko Sterke, Lucretia van der Vloot, Jeroen Zijlstra. Regie: Eva Bauknech. Een middag genieten van Maarten’s werk! Maarten is geboren in Heiloo, dat terugkomt in zijn teksten en zijn vader werkte als psychomotorisch therapeut op de Willibrordusstichting. Het is dus niet meer dan logisch dat de première van ‘Op Maarten!’ plaatsvindt in de Cultuurkoepel. Zondag 27 januari.
Middagvoorstelling is reeds uitverkocht, voor de avondvoorstelling zijn nog kaarten beschikbaar. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten: €25,-. Wacht niet te lang met kaarten bestellen, wij vermoeden dat ook deze voorstelling zo is uitverkocht. www.cultuurkoepelheiloo.nl.

Meer berichten