Outdoor Stereo in tropische sferen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Aloha! Ben jij er klaar voor om een tropische reis te maken? Fasten your seatbelts en reis mee naar Hawaii! Op zaterdag 31 augustus wordt Outdoor Stereo Festival in het Julianapark in Hoorn omgetoverd tot een waar tropisch feestparadijs met witte stranden, palmbomen, cocktails, de zon, bloemenkransen en natuurlijk de zomerse danspassen!

Er is voor ieder wat wils op dit kleurrijke festival, want je kunt van meer dan 60 verschillende acts verdeeld over 6 podia genieten. Of je nou van house of hardstyle houdt, van techno of urban, progressive of toch meer van de guilty pleasures bent, elke muziekstijl wordt vertegenwoordigd! Kriss Kross Amsterdam, Mental Theo, Adrenalize, Team Rush Hour, Lucien Foort, Jody Bernal  en Little Jam Soundsystem, zij zijn allemaal aanwezig om jou te laten dansen in tropische sferen. Benieuwd naar de hele line-up? Check 'm op www.outdoorstereo.nl

Hawaiiaans entertainment, een cocktailbar of met je vrienden lekker in een strandstoel liggen; alles kan en is aanwezig, als je even je benen tot rust wilt laten komen van het dansen. Geniet samen met 7.000 andere bezoekers van het leukste festival van Hoorn! 

Kijk voor tickets en meer informatie op www.outdoorstereo.nl.