Associatie Uitvaartverzorging opent waaksuite.
Associatie Uitvaartverzorging opent waaksuite. ((Foto: Suzanne Overgaag))

Associatie Uitvaartverzorging opent waaksuite

  Bedrijf in Beeld

HEILOO - Associatie Uitvaartverzorging houdt zaterdag 30 november van 11.00-15.00 uur een open dag in het uitvaartcentrum aan de Westerweg.

'U kent ongetwijfeld het gebouw: het is de oude kleuterschool aan de Westerweg (naast de Willibrorduskerk); misschien heeft u er zelfs op school gezeten. Onlangs hebben wij het pand verbouwd, waarbij wij uiteraard de karakteristieke elementen hebben behouden. De belangrijkste verandering is het aanleggen van een zogenaamde "waaksuite" aan de voorzijde van het pand. Zo'n waaksuite, ook wel bekend als "24-uurskamer" is een mooi alternatief als een thuisopbaring niet mogelijk is. Omdat nabestaanden een eigen sleutel krijgen, kunnen zij er dag en nacht terecht om er op die manier een beetje een eigen plek van te maken. Door het met zorg uitgekozen meubilair en de warme kleurstelling van de ruimte, is het een plek waar nabestaanden op aangename wijze bij hun dierbare kunnen zijn. De aanwezigheid van een pantry met alle benodigde voorzieningen en een muziekinstallatie zullen daar zeker aan bijdragen.

De ruimte waar nu de waaksuite is, was eerst een kantoor. Voor het meubilair dat wij niet meer gebruiken, zijn we op zoek gegaan naar een instelling die dat goed zou kunnen gebruiken. Inmiddels zijn de meubels geplaatst in Het Trefpunt, en de medewerkers zijn er heel blij mee! U bent zaterdag van harte welkom om het resultaat van de verbouwing te komen bewonderen. Tijdens deze feestelijke dag vertellen wij u ook graag over de andere plannen die Associatie Uitvaartverzorging met het uitvaartcentrum heeft.'

Wilt u meer informatie? Bel gerust met 072-5204700. De mensen van Associatie Uitvaartverzorging staan u graag te woord over de mogelijkheden. Kijk ook op www.associatieuitvaart.nl.

Meer berichten