Unieke tuinposters met korting voor lezers

Partnerbijdrage
Een van de voorbeelden in de unieke collectie voor onze lezers.
Een van de voorbeelden in de unieke collectie voor onze lezers. (Foto: aangeleverd)

Geef uw tuin of balkon wat extra sfeer en gun uzelf wat vrolijkheid met een fraaie, kwalitatief hoogstaande en levensechte tuinposter. In dat kader hebben Passe Partout en Rodi Media de handen ineen geslagen voor een unieke samenwerking en kortingsactie. Speciaal voor de lezers van het Alkmaars Nieuwsblad is een prachtige collectie van tien tuinposters samengesteld en deze zijn gedurende één week met hoge korting te koop. Ze zijn te vinden op tuinpostertop10.nl/rodi

Saai en regenachtig weer, temperaturen net boven nul en dan ook nog de Corona-pandemie met alle ongemakken van dien. Zie hier de cocktail die menigeen momenteel in de greep houdt. Dan zijn lichtpuntjes extra nodig en welkom.

Geef uw tuin in deze donkere tijden een sfeervolle uitstraling met een of meerdere van deze verrassende afbeeldingen. De grootste poster heeft een afmeting van 1.17 bij 1.63 meter en kost tijdelijk geen € 79,95 maar € 49,50, De kleinere is 0.90 bij 1.20 meter en kost geen € 45,- maar € 29,95. Het enige wat u moet doen is naar de website tuinpostertop10.nl/rodi te gaan. Let wel, de actie is geldig van donderdag 25 februari tot en met donderdag 4 maart.

Creëer je eigen sfeer

De sfeerbeelden op de posters variëren van een tropisch strand, een Grieks straatje, doorkijkjes, boeddha en een geweldige foto van een levensechte Schotse Hooglander. Door de mooie afbeeldingen creëer je een eigen sfeer en waan je je in de directe omgeving waar de foto’s genomen zijn. Daarnaast is de kwaliteit van het materiaal dusdanig dat ze gegarandeerd gemiddeld 5 jaar van dezelfde hoge standaard blijven.

Modernste technieken

Om de posters te maken wordt gewerkt met de modernste druktechnieken waardoor de kleuren niet zomaar vervagen. De posters blijven jaren achtereen messcherp van kleur. Het materiaal waarop de beelden worden afgedrukt is het beste van het beste. Passe Partout maakt al 13 jaar tuinposters onder de naam Teun’s Tuinposters en was een van de eersten in Nederland die ermee kwam. Voor degenen die dat wil wordt tegen een kleine meerprijs een setje met roestvrij stalen ringen en schroeven bijgeleverd.

Ga dus snel naar www.tuinpostertop10.nl/rodi of bel 0299-428877 en maak gebruik van de speciale aanbieding.