Team Monuta Noord-Holland stelt zich voor

Partnerbijdrage
Team Monuta Noord-Holland met vlnr. André Bakker, Dorien Veerman en Petra Timmers.
Team Monuta Noord-Holland met vlnr. André Bakker, Dorien Veerman en Petra Timmers. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - In Noord-Holland is Monuta breed vertegenwoordigd met enthousiaste, leuke, ervaren uitvaartverzorgers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn André Bakker (50), Dorien Veerman (47) en Petra Timmers (56). Zelfstandig uitvaartondernemers onder de vlag van Monuta. We zijn rasechte Noord Hollanders, woonachtig in Heerhugowaard, Bergen en Alkmaar.

Persoonlijke benadering

Iedere dag werken we met veel passie aan ons mooie vak. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze families, ondanks het verdriet en gemis van hun dierbare, met een goed gevoel op het afscheid terug kunnen kijken. Onze dienstverlening wordt al jaren beoordeeld met een stevige 9,5.

Keurmerk Uitvaartzorg

Dit komt mede door het Keurmerk Uitvaartzorg. De strenge eisen en onafhankelijke toetsingen van het Keurmerk zorgen ervoor dat we door de wol geverfd zijn; ervaren, goed opgeleid met alle kennis up to date van de wet- en regelgeving. Die expertise geeft ons de ruimte om met ons gevoel en onze persoonlijkheid de samenwerking met onze families aan te gaan.

Want zo zien we het; een bijzondere samenwerking met de familie in een emotionele periode van hun leven. Het is telkens weer een eer als we ons opgenomen voelen in de familie. We durven te zeggen dat we de norm in de markt bepalen met onze persoonlijke aanpak waarmee we ons onderscheiden.

Met ons in gesprek?

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor. En gaan vrijblijvend bij u thuis in gesprek over uw uitvaartwensen, de mogelijkheden in de regio en de kosten van een uitvaart.

Uitvaarten voor iedereen

Niemand denkt graag na over zijn of haar laatste afscheid. Toch is het verstandig om er af en toe bij stil te staan. En persoonlijke wensen tijdig vast te leggen. Zodat uw uitvaart echt past bij wie u bent en uw nabestaanden niet met vragen achterblijven.

Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen. Dus u hoeft niet verzekerd te zijn bij Monuta. Daarover zijn nog wel eens misverstanden. Wij kunnen de uitvaart altijd voor u verzorgen. En zijn met onze bezetting 24/7 bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.monuta.nl. Bel ons en maak een afspraak via 0800-0230550 (ook bij overlijden 24/7 bereikbaar).