Arkana Preview bij Stokman

Partnerbijdrage
De nieuwe ARKANA staat naar verwachting vanaf eind juli bij Stokman in de showrooms, maar is dit weekend al tijdens een Preview Show te bewonderen.
De nieuwe ARKANA staat naar verwachting vanaf eind juli bij Stokman in de showrooms, maar is dit weekend al tijdens een Preview Show te bewonderen. (Foto: aangeleverd)

Renault heeft onlangs de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe ARKANA. Deze nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn die garant staat voor een uitstekende combinatie van efficiëntie en rijplezier. De nieuwe ARKANA staat naar verwachting vanaf eind juli bij Stokman in de showrooms, maar is dit weekend al tijdens een Preview Show te bewonderen.

Partnerbijdrage dossier

Renault levert de nieuwe ARKANA met keuze uit drie uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 32.390,- voor de uitvoering Zen. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere het Renault EASY LINK multimediasysteem met 7-inch touchscreen, digitale radio, Bluetooth, Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

De luxere uitvoering Intens voegt onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, Renault Multi-SENSE®, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert toe aan de uitrusting. Voor een extra sportieve uitstraling is de nieuwe Renault ARKANA ook leverbaar als R.S. Line.

E-TECH Hybrid

Renault levert de nieuwe ARKANA standaard met de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu van de ARKANA E-TECH Hybrid tijdens het rijden automatisch opgeladen. Deze bijzonder efficiënte aandrijftechniek met innovaties uit de Formule 1 levert een vermogen van (105 kW) 143 pk.

Arkana: aansprekende prestaties en rijplezier

Mede dankzij het hoge maximumkoppel van de elektromotor dat direct vanaf stilstand beschikbaar is, staat de ARKANA garant voor aansprekende prestaties en rijplezier. Tegelijkertijd is volledig emissievrije aandrijving mogelijk in EV-mode.

Snel rijden voor snelle beslissers

Speciaal voor de snelle beslissers heeft Stokman 15 productieplekken bij de fabriek gereserveerd, hiermee is het mogelijk om al in september met deze nieuwe SUV te kunnen rijden. U behoort dan tot één van de eersten in Nederland. De verkoopadviseurs van Stokman maken graag een offerte. Dit is ook mogelijk met een financiering of Private Lease contract.

Preview ARKANA, ook op zondag 30 mei

Dit weekend kunt u de nieuwe Renault ARKANA exclusief bij Stokman Alkmaar bekijken tijdens de Preview Show. U bent welkom op de volgende tijden:

zaterdag 29 mei - van 9:00 tot 17:00 uur & zondag 30 mei - van 11:00 tot 16:00 uur in Alkmaar.

Stokman Hoorn

Bij Stokman Hoorn is de Renault ARKANA ook te bewonderen. En wel: maandag 31 mei van 10:00 tot 18:00 uur.

Het is tijdens deze Preview niet mogelijk om een proefrit te maken, dit kan naar verwachting vanaf eind juli.        

De nieuwe ARKANA staat naar verwachting vanaf eind juli bij Stokman in de showrooms, maar is dit weekend al tijdens een Preview Show bij Stokman te bewonderen.