Heiloo on Ice
Winkelen in winkelcentrum 't Loo is nóg leuker tijdens de feestdagen

  Nieuws
Heiloo on Ice<br /><span class="chapeau">Winkelen in winkelcentrum 't Loo is n&oacute;g leuker tijdens de feestdagen</span>
Heiloo on Ice<br /><span class="chapeau">Winkelen in winkelcentrum 't Loo is n&oacute;g leuker tijdens de feestdagen</span> (rodi.nl)

HEILOO - Van donderdag 20 december tot en met zaterdag 5 januari wordt winkelcentrum 't Loo omgetoverd tot een waar winterwonderland. Op het Looplein zal namelijk een heuse schaatsbaan verrijzen en met de schaatsbaan als middelpunt zullen er allerlei activiteiten worden georganiseerd door de ondernemers in en rondom winkelcentrum 't Loo. Vaders en moeders kunnen fijn winkelen terwijl de kinderen vermaakt worden op de schaatsbaan.

Schaatsen kunnen ter plekke gehuurd worden voor slechts 2 euro en er is begeleiding aanwezig. Als de kinderen nog niet zijn uitgeschaatst na de boodschappen dan kunt u gezellig plaatsnemen in de Stube om een warme chocomel te drinken. De ondernemers van de winkeliersvereniging vonden het tijd worden om in en om 't Loo iets moois te organiseren. Zij zijn heel blij met de gemeente, die toestemming heeft verleend het Looplein twee weken af te sluiten voor verkeer. Daardoor kan het groots worden aangepakt.

Het 'Oostenrijkgevoel' in
een gemütliche Stube


Horecabedrijven in de omgeving van winkelcentrum 't Loo hebben de handen ineengeslagen en met vereende krachten wordt het 'Oostenrijkgevoel' gecreeerd in de gemütliche Stube." In de Stube en op het gezellige terras zullen alle koek-en-zopieklassiekers langskomen, denk maar aan glühwein, warme chocomel, apfelstrudel, snert en broodjes worst.

Vier dagen lang grote kerstmarkt


Op donderdag 20 december start ook een vierdaagse kerstmarkt met maar liefst meer dan vijftig kramen tussen 't Loo, de Witte Kerk en tot aan Herberg Jan. De kerstmarkt is een heerlijk uitstapje om uzelf alvast onder te dompelen in het kerstgevoel en de laatste presentjes te kopen voor onder de boom. Tijdens de kerstdagen is de schaatsbaan natuurlijk ook gezellig open.

Entertainment


Natuurlijk mogen er tijdens het evenement geen leuke optredens ontbreken. Elke dag is er wel wat te beleven. Live muziek op het podium, akoestische act in en om het winkelcentrum, optredens van de Heilooer koren, een heuse Nijntje show op zaterdag 22 december, fluitketel curlen en veel meer leuke activiteiten. Hou de publicaties in de gaten. Op zondag 23 december en op zondag 30 december zijn de koopzondagen ingelast en tijdens of na het shoppen is er op zondag 30 december tussen 14.00 uur en 16.00 uur gratis glühwein voor iedereen op het terras bij de Stube. Het wordt dus een beregezellige winter bij winkelcentrum 't Loo.
Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten