‘Geen Haast’ en kaarslicht in Witte Kerk Heiloo

  Nieuws
Het tweede concert in de serie 'Kaarslichtconcerten' van Kunstgetij in de Witte Kerk in Heiloo. (Foto: aangeleverd).
Het tweede concert in de serie 'Kaarslichtconcerten' van Kunstgetij in de Witte Kerk in Heiloo. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

HEILOO - Het tweede concert in de nieuwe serie ‘Kaarslichtconcerten’ van Kunstgetij in de Witte Kerk in Heiloo is met zangeres Dominique Engers en ensemble op woensdagavond 12 december. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.Een licht concert, vol warme liedjes voor koude dagen: even ‘Geen haast’.
Het motto van zangeres Dominique Engers is: ‘Alles wat er al is zo mooi mogelijk maken’. Engers probeert samen met haar muzikanten een klein verschil te maken in de hectiek van de wereld van vandaag. Liedjes met titels als ‘Strakke mandarijnen’, ‘Weltschmerz’, ‘Eerste zomerdag’ en natuurlijk ‘Geen haast’ spreken voor zich en dompelen de toehoorder onder in een warme en prettige sfeer. Teksten en zang: Dominique Engers, piano en composities: Eelco Menkveld, gitaar en composities: Hans van Gelderen, trompet, bugel en klokkenspel: Sybren van Doesum.
Kaarten € 12,50. Reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06-50 58 43 08. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij boekhandel Bruna in Heiloo. Info op www.kunstgetij.nl en www.wittekerk-heiloo.nl

Meer berichten