Rommelmarkt St. Jan School

BREEZAND - In de Sint Jan School vindt zaterdag 13 april de jaarlijkse rommelmarkt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in Breezand.

Er is een rad van fortuin, een levende fruitmachine, schminken en nog veel meer leuke spellen die tegen een kleine bijdrage gedaan kunnen worden. Ook worden er heerlijke lekkernijen verkocht, zoals zelfgemaakte appelflappen door de kinderen uit groep 8. Ook is er koffie, thee, frisdrank en limonade te koop met een lekker stuk taart of cake maar ook oliebollen, broodjes kroket en broodjes frikandel.

Ieder jaar is er ook een grote loterij. Loten kosten 0,50 cent per stuk en er zijn heel veel mooie prijzen te winnen die mogelijk worden gemaakt door de lokale winkeliers. De hoofdprijs is een gas barbecue. De tweede prijs is een mooie picknicktafel en deze wordt aangeboden door Tuincentrum Hollander. Reden genoeg dus om één of meerdere loten te kopen. Om 13.00 uur vindt de trekking plaats van de verkochte loten.

Wie schone, knappe spullen overheeft mag deze op werkdagen tussen 8.30 en 9.00 uur inleveren aan Wijdenesspaansweg 47. Daarnaast kan men spullen neerzetten binnen bij de hoofdingang van de school. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de school en de kinderen. Dit jaar sparen zij voor nieuw buitenspeelgoed.

Meer berichten