(Foto: aangeleverd)

Op weg naar Pasen

OOSTERLAND - In en om de Michaëlskerk vinden zaterdag 20 april twee activiteiten plaats aan Kerkweg 22 in Oosterland. Zo is er de wandeling 'Op doortocht' en de viering 'Uittocht'.

'Op doortocht' is een wandeltocht die je aan het denken zet: 'blijf ik zitten waar ik zit? Ga ik door en wat laat ik los? Maak ik een nieuw begin?'. Deze vragen worden tijdens 'Op doortocht' op verschillende momenten hoorbaar en zichtbaar. Een bijzondere spirituele ervaring, versterkt door de schoonheid van het landschap en de invallende schemer. De kerk is open om 19.45 uur, waarna de eerste groep wandelaars van start gaat om 20.15 uur. Vervolgens vertrekt de tweede groep wandelaars om 20.20 uur gevolgd door de derde groep wandelaars om 20.25 uur. Voor deze wandeltocht is opgave vooraf noodzakelijk. Opgeven kan uiterlijk tot donderdag 18 april via www.zininoosterland.nl of bij John Jorna, per e-mail: s.jorna1@quicknet.nl of tel. 0227-512104.

'Uittocht' is de titel van de korte Paasnachtviering in de kerk, die thematisch aansluit bij de wandeling. De viering begint om 21.30 uur. Voor de viering is opgave vooraf niet nodig. Iedereen is welkom.

Meer berichten