Werk van Jelle van Nieuwenhuijzen is te zien op de foto-expositie van Fotoclub Het Derde Oog.
Werk van Jelle van Nieuwenhuijzen is te zien op de foto-expositie van Fotoclub Het Derde Oog. ((Foto: Jelle van Nieuwenhuijzen))

Foto-expositie Het Derde Oog in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF - Fotoclub Het Derde Oog houdt in het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 mei haar jaarlijkse expositie in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De vrijetijdsfotografen hebben ieder een eigen thema gekozen, waardoor een overzichtelijk en gevarieerd aanbod van fotowerk is te zien. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer een stem uitbrengen op de foto die zij het mooist vinden. Uit de ingeleverde stemmen wordt een winnaar getrokken, die een foto naar keuze mag uitzoeken.

Fotoclub Het Derde Oog is opgericht op 25 maart 1974 en bestaat dit jaar 45 jaar. De leden komen circa eens per drie weken op maandagavond bijeen in de Cultuurschuur om elkaars werk te bespreken. Het fotograferen aan de hand van een thema stelt de leden voor een uitdaging, maar er is ook ruimte voor het inleveren van vrij werk. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan educatieve avonden, oefenavonden en uitstapjes. Fotoclub Het Derde Oog is aangesloten bij de Fotobond. De Fotobond organiseert ook diverse activiteiten, waaraan de clubleden kunnen deelnemen, zoals (online) wedstrijden, boeiende presentaties, workshops en mentoraten.

Fotoclub Het Derde Oog doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019, met als bestedingsdoel mensen te laten genieten van mooi fotowerk, zoals bijvoorbeeld door de expositie in het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 mei. Leden van de Rabobank Kop van Noord-Holland (Texel, Den Helder, Schagen en Hollands Kroon) ontvangen per post of via e-mail een unieke code, waarmee zij tot en met dinsdag 14 mei online vijf stemmen kunnen uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem levert een donatie op van de Rabobank voor de clubkas. Op www.rabobank.nl/kvnh is meer informatie te vinden over deze campagne.

De expositie van fotoclub Het Derde Oog vindt zaterdag 4 mei en zondag 5 mei plaats van 12.00 tot 17.00 uur in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De toegang is gratis. Meer informatie over de fotoclub is te vinden op www.fotoclubhetderdeoog.nl. Neem voor meer informatie contact op met Leen van Nieuwenhuijzen via info@fotoclubhetderdeoog.nl of tel. 0227-501837.

Meer berichten