Het Pauwetoernooi gaat op de Mexicaanse toer.
Het Pauwetoernooi gaat op de Mexicaanse toer. ((Foto: aangeleverd))

Pauwetoernooi gaat Mexicaans

WIERINGERWAARD - Het Pauwetoernooi in Wieringerwaard trekt dit jaar opnieuw alle registers open. De toernooicommissie heeft het tennistoernooi in Wieringerwaard, dat van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juli wordt gehouden, een nieuwe impuls gegeven. Daardoor verschenen er vorig jaar liefst 140 deelnemers in de verschillende speelsterktes op de kunstgrasbanen.

Gerdie Glas, Bianca van Zoolingen, Klaas Schenk, Lenny Groenveld, Susan Hoogschagen, Edwin de Kruijf en Meike Slim zijn met het toernooi een nieuwe weg ingeslagen. Tijdens het toernooi is het thema 'Mexico'. Het park zal in Mexicaanse stijl worden omgetoverd en er is een speciale prijs voor de meest origineel uitgedoste speler of speelster. Dus pak je sombrero uit de kast, haal je poncho uit de mottenballen en schrijf je in voor het toernooi in Wieringerwaard.

Dit jaar wordt er gespeeld in de speelsterkte 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+ en 8. Nieuw dit jaar is de (dubbel)categorie 50+ in de speelsterkte 6 en 7. Voor het inschrijven kan www.toernooi.nl worden geraadpleegd. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 23 juni.

Meer berichten