't Pad wordt zondag 26 mei geopend.
't Pad wordt zondag 26 mei geopend. ((Foto: aangeleverd))

Sportieve opening 't Pad

WIERINGERWERF - 't Pad wordt zondag 26 mei om 11.00 uur officieel geopend met een sportief tintje. Durk Dooper, één van de initiatiefnemers van het eerste uur, verricht de opening. Aansluitend wordt er door atletiekvereniging Wieringermeer een trimloop en wandeling gehouden van circa 5 kilometer zijn met onderweg een pauze op het terrein bij DWOW voetbal.

De realisatie van dit wandelpad langs de Robbenoordweg, is mede tot stand gekomen door de inwoners van gemeente Hollands Kroon, bewoners van de Robbenoordweg, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, sponsoren uit de Wieringermeer, provincie Noord-Holland en gemeente Hollands Kroon.

Inwoners worden uitgenodigd om deel te nemen aan een gezamenlijke wandeling, zowel jong als oud. Het verzamelpunt is het erf van de familie Hoornsman aan Robbenoordweg 15 in Wieringerwerf. Hier kan geparkeerd worden, maar kom bij voorkeur zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Iedereen is van harte welkom en het is niet nodig om van tevoren aan te melden.

Meer berichten