Polderse avondvierdaagse

ANNA PAULOWNA - De 38e avondvierdaagse in Anna Paulowna gaat maandag 3 juni van start. Ook dit jaar is de organisatie van dit evenement in handen van de handbalvereniging Kleine Sluis. Het evenement wordt gelopen van maandag 3 juni tot en met donderdag 6 juni.

Er kunnen vier afstanden gelopen worden: de 2,5 / 5 / 7,5 / 10 kilometer en op verzoek de 15 kilometer. Elke dag wordt er vanaf 17.00 uur gestart op het Kleine Sluis complex aan Sportpark 3 in Anna Paulowna. Iedere dag krijgen de deelnemers een nieuwe route uitgereikt. De finish is ook op het complex. De laatste dag wordt er later gestart in verband met het oplopen met de muziek. Er kan individueel gelopen worden, maar ook in groepen van tenminste vijfde personen. Iedere deelnemer ontvangt op de vierde gelopen dag een medaille. Zoals elk jaar kunnen alle deelnemers weer hartelijk onthaald worden aan de Ruysdaellaan, op het stuk tussen de Rembrandtlaan en de Graslaan.

Het thema van dit jaar is 'ZOMER!'. Deelnemers met de leukste, mooiste, origineelste outfit maken kans op een prijs. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van de Polderse avondvierdaagse. De kosten bedragen 4,50 euro per persoon bij voorinschrijving via school of bij Sigarenmagazijn Jeannette aan Molenvaart 15 in Anna Paulowna. Inschrijven op de eerste dag voor de start kan ook, dan bedragen de kosten 5,- euro.

Meer berichten