Regelzorg Rijbewijskeuringen in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen bij Servicepunt De Keijzershoff, Vreedenhoff 66, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Dit is mogelijk op de volgende data: ma 6 jan, di 18 feb, di 31 mrt. Schikken deze data niet, dan zijn er diverse andere mogelijkheden in de regio.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl. Automobilisten en houders van rijbewijs C/D/E van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.

Einddatum rijbewijs

Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten, ondanks de coulanceregeling adviseert Regelzorg minimaal 4 maanden voor einddatum van uw rijbewijs een gezondheidsverklaring te kopen. Meer informatie over de regeling is te vinden op www.regelzorg.nl.

Voordat u een afspraak maakt, koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl

Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

Meer berichten