(Foto: aangeleverd)

Tiende Editie Voorjaarsbeurs Winkel 2020

WINKEL - In het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9 in Winkel vindt zaterdag 1 en zondag 2 februari tussen 11.00 en 17.00 uur de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs Winkel plaats. Dit jaar is dit alweer de tiende keer. De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht. Deze beurs is dan ook niet meer weg te denken in de Noordkop.

Het gevarieerde aanbod zal de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels bezorgen. De diversiteit in zorgvuldig geselecteerde standhouders zorgen voor een grote variatie. Zij presenteren allemaal hun unieke producten, geven demonstraties en natuurlijk is er gedacht aan lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er verschillende muzikale optredens van onder andere het Mauritskoor en 10 Pluss koor. En voor de kinderen is er een groot kasteel springkussen.

Voor jong en oud

Dit alles zorgt voor een aantrekkelijke beurs voor zowel jong als oud. Van caravans, campers, fietsen, tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot, op de beurs vind je het allemaal.

Gezondheid en cadeau's

Daarnaast wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde, het komt 1 en 2 februari allemaal uitgebreid aan bod aan de Zandwilg 9 in Winkel. Maar ook bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen en sieraden zullen de revue passeren bij een bezoek aan de beurs.

Gratis entree

De organisatie is ervan overtuigd dat na een gratis bezoek aan de Voorjaarsbeurs in Winkel iedereen extra veel zin krijgt in het voorjaar.

Informatie op een rij

Datum: 1 en 2 februari 2019

Tijd: 11.00-17.00 uur

Locatie: Zandwilg 9 in Winkel

Entree: Gratis

Website: https://voorjaarsbeurswinkel.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/Voorjaarsbeurswinkel/

Meer berichten