Sam van der Hilst en Mara Slippens (r) in Nîmes.
Sam van der Hilst en Mara Slippens (r) in Nîmes. ((Foto: aangeleverd))

Winst TopTurnen West tijdens Grand Prix in Nimes

REGIO - In Nimes (Frankrijk) werd zaterdag 25 januari een groot Internationaal turntoernooi gehouden. Naast Mara Slippens (Spanbroek) en Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp), namens TopTurnen West, turnde in het mix-team Milana Emans en Summer van de Hurk van Top Turnen Zuid mee.

In het toernooi waar onder meer Engeland, Slovenië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, België, Portugal en Oekraïne aan deelnamen, haalde het team van TopTurnen West de winst naar zich toe. Naast de teamoverwinning eiste Mara, in het individuele klassement, ook de eerste plaats op, waar Sam nipt het podium mistte en op de vierde plaats eindigde.

Aangezien het aankomend seizoen een vol programma betreft en de turnsters snode plannen hebben tijdens dit seizoen was dit een mooi meetmoment. Tijdens dit drukbezochte evenement konden de dames de basisoefeningen turnen om de gewenste e-scores te behalen die benodigd zijn voor de aankomende wedstrijden. Dit is naar volle tevredenheid gelukt waarbij er voor beide turnsters van TTW nog wel leermomenten mee naar huis gaan.

TopTurnen West verzorgt op 1 en 2 februari haar eigen Create Team Cup, waarbij de selectie van TTW mee doet. Dit toernooi met deelname vanuit diverse buitenlandse verenigingen is een geweldig toernooi dichtbij huis om voor eigen publiek te vlammen.

Meer berichten