(Foto: Igor Ovsyannykov )

Wieringerwaard start filmhuis in De Oude School

WIERINGERWAARD - Filmhuis De Oude School start met het vertonen van films in de Kaanzaal van het dorpshuis De Oude School. Naast inwoners van Wieringerwaard, zijn inwoners van omliggende dorpen ook van harte welkom.

De vereniging wil zo'n twaalf films per jaar laten zien waarbij een viertal films voor kinderen van de basisschool zal zijn. In een grote zaal met fantastisch beeld en geluid zullen diverse films vertoond worden. Vaste filmdag wordt de zondag waarbij de films van start gaan om 14 uur. Uiteraard met een pauze en nadien ruimte om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten.

Eerste voorstelling

De filmzaal is gevestigd in de Oude School, Populierenlaan 23a. Zondag 9 februari starten wij met de eerste voorstelling. We starten met het liefdesepos tijdens de tweede wereldoorlog The English Patient. 

Start film : 14.00 uur Zaal open: 13.30 uur Entree: € 5,00 per persoon.

Tijdens de pauze en na de voorstelling is er koffie en fris te koop voor € 1,00. Ook een wijntje of een biertje is mogelijk, kosten hiervan bedragen € 1,50. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers van deze avond willen wij vragen kaarten te reserveren door een mail te sturen naar filmhuisdeoudeschool@gmail.com. Zonder reservering kun je uiteraard ook een kaartje kopen aan de zaal, echter hiervoor geldt VOL = VOL. 

Meer berichten