The Hague String Trio speelt 23 februari in Hippoltuskerk

HIPPOLYTUSHOEF - The Hague String Trio speelt 23 februari om 15.30 uur in de Hippolytuskerk een Serenade voor 250 jaar Beethoven. Een feestprogramma van twee prachtige Beethoven trio's om zijn 250e geboortejaar te vieren.

Drie bevlogen orkestmusici met een passie voor kamermuziek vormen sinds 2006 een hecht ensemble. Op hoog niveau vertolken zij strijktrio's van beroemde componisten.

"Grote professionele muzikaliteit en prachtige gevoelvolle interpretaties van de muziekstukken".

Het trio bestaat uit: Justyna Briefjes (viool), Julia Dinerstein (altviool) en Miriam Kirby (cello). Justyna studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en in 2004 rondde zij met succes de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest af.

Julia Dinerstein studeerde aanvankelijk viool aan het Tchaikovsky Conservatorium in Moskou en daarna altviool aan het Conservatorium Maastricht, waar ze haar Master met onderscheiding behaalde.

Miriam Kirby studeerde aan de Royal College of Music in Londen. Haar Solisten Diploma heeft ze gehaald aan de Robert Schumann Hochschule in Düsseldorf.

Kaarten reserveren (tot vrijdag 21 februari voor € 15,-) via www.dekroonconcerten.nl. Na betaling worden de toegangskaarten per email toegestuurd. Of bestellen via Gideon van Beek tel: 0227-72 02 04.

Meer berichten